ANTALYA / SERİK - Pınarcık İlkokulu

Pınarcık İlkokulu

Adres
PINARCIK MAH. PINARCIK 10 SK. PINARCIK İLKOKULU SİTESİ PINARCIK ILKOKULU BLOK NO 12 SERİK / ANTALYA
Vizyon
Milli ve manevi kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, atalarına vefa borcunu ödemeyi hedefleyen üstün başarılı öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Dinamik, katılımcı, takım ruhu ve dayanışmayı destekleyen, etik ve toplum vicdanına saygı gösteren; ülkemize ve dünyaya sürdürülebilir, yenilikçi, sorumlu ve faydacı çözümler sunmak yoluyla toplumsal gelişime öncülük edecek bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğrencilerimiz, kendilerinden beklenen saygı, sevgi, hoşgörü vb. davranışları ile gösteren; genel anlamda derslerinde başarılıdır.
Öğretim Şekli :Normal (Tekli) Eğitim
08.50-14.35
Günlük 3 defa şehir içi servis + Özel araçlarla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Antalya - Serik karayolu (D-400)nun 33. km´sinden sola / Serik - Antalya karayolu (D-400) nun 5. km´sinden sağa dönülerek; Çandır Mahallesinden devam eden güzergahtan ulaşım yapılır.
İl Mekezine Uzaklık:42 Km. -- İlçe Mekezine Uzaklık:15 Km.